Kontaktujte nás
Close
Contact link

Náš závazek k ochraně životního prostředí

Společnost CWS s.r.o. využívá k výrobě produktů především recyklované plastové materiály v kvalitě, která umožňuje nahradit primární materiály, a tím výrazně šetří emise CO2. Ve výrobním procesu zpracujeme až 83,4 % recyklátu, což snižuje naši uhlíkovou stopu o 87 % oproti výrobě z primárních surovin. Výrobky, které neprojdou kvalitativní kontrolou, vracíme zpět do výroby, a po skončení jejich životnosti je recyklujeme na nové produkty. Tímto přístupem minimalizujeme ekologickou stopu a efektivně využíváme zdroje.

Recyklace materiálů a produktů

Společnost CWS s.r.o. využívá k výrobě produktů recyklované plastové materiály v kvalitě, která umožňuje nahradit v aplikační oblasti primární materiál. Ve výrobním procesu zpracujeme až 83,4 % recyklovaného materiálu. Výrobky, které neprojdou kvalitativní kontrolou na výstupu jsou zpět vraceny do výrobního procesu. Po uplynutí doby životnosti výrobku jsme připraveni zajistit recyklaci výrobku a udělat z něj výrobek nový. Tato efektivní praxe nejenže snižuje naši ekologickou stopu, ale také podporuje udržitelné hospodaření s přírodními zdroji.
Recyklace materiálů a produktů

Snížení emisí

Společnost CWS s.r.o. se aktivně podílí na snižování emisí CO 2 díky využívání recyklovaných plastových materiálů ve své výrobě. Výroba z recyklovatelného materiálu snižuje naši uhlíkovou stopu o 87 % ve srovnání s výrobou z primárních surovin. Recyklace jedné tuny plastu ušetří přibližně dvě tuny CO 2 , čímž výrazně přispíváme k ochraně životního prostředí a podpoře udržitelného hospodaření s přírodními zdroji.
Snížení emisí

Odpadové hospodaření

V souladu se směrnicemi Evropské unie jsme zavedli komplexní interní systém odpadového hospodářství a postupujeme přitom dle platných Evropských norem. Dlouhodobě pracujeme na omezování produkce odpadu jak ve výrobě, tak i při balení produktů a jejich následném transportu. Dali jsme si závazek snížit meziročně odpad o 30 %, což se nám úspěšně daří.
Odpadové hospodaření

Hospodaření s vodou

V našem výrobním závodě používáme chlazení s uzavřenou cirkulací vody, což znamená, že máme minimální požadavky na spotřebu vody v rámci výrobního cyklu. Tento systém nejenže snižuje celkovou spotřebu vody, ale také přispívá k ochraně životního prostředí tím, že omezuje vznik odpadních vod. Účinné hospodaření s vodou je pro nás klíčové, protože chceme minimalizovat náš ekologický dopad a přispět k udržitelnému rozvoji.
Hospodaření s vodou

Úspora energií

V technologickém směru se zaměřujeme na nákup energeticky úsporných technologií, což nám umožňuje efektivněji hospodařit s energiemi. Díky těmto investicím jsme významně snížili náklady na vytápění, což vede ke snížení naší uhlíkové stopy. Naše vize spočívá v dlouhodobém udržitelném rozvoji a odpovědném přístupu k životnímu prostředí.
Úspora energií

Vztah k dodavatelům

Naše společnost klade důraz na udržitelnost a recyklovatelnost nejen v rámci našeho podniku, ale i u našich dodavatelů. U našich dodavatelů požadujeme, aby splňovali nařízení danými evropskými normami a měli pozitivní vztah k životnímu prostředí.
Vztah k dodavatelům
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.