Kontaktujte nás
Close
Contact link
slider

Kryty vývodových trubek

Kryty svodových a vývodových trubek představují inovativní řešení pro ochranu svislých trubek při vyvedených kabelech u trafostanic či střešních svodů. Speciálně navržené pro trubky s průměrem od 50 do 63 mm a 75 až 90 mm, tyto kryty přinášejí účinnou ochranu a bezpečnost. Kryty svodových a vývodových trubek jsou UV stabilní a garantujeme UV stabilitu po dobu 10 let.

Naše kryty svodových a vývodových trubek jsou nezbytnou součástí infrastruktury elektrických systémů, které poskytují spolehlivou ochranu a bezpečnost ve všech podmínkách. Investujte do kvality a spolehlivosti s našimi kryty, které splní vaše nejnáročnější požadavky. Naše výrobky pro energetiku odebírají velké energetické společnosti z České a Slovenské republiky. Všechny tyto výrobky jsou dle standardu ČEZu.

product
product
product
product
Podrobnosti
Ke stažení

Vlastnosti

  1. Zamezení proti zatékání vody: Konstruovány jsou s cílem minimalizovat riziko pronikání vody do chráničky a následně do rozvodné skříně. To zajišťuje spolehlivou ochranu elektrických zařízení před poškozením způsobeným vlhkostí.
  2. Snadná montáž: Navrženy s ohledem na jednoduchou instalaci, což ušetří čas i náklady při instalaci. Montážní proces je intuitivní a není potřeba žádného specializovaného nářadí.
  3. Vysoká odolnost proti povětrnostním vlivům: Vyrobeny z kvalitního materiálu s vysokou odolností vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám. Tím se zajišťuje dlouhodobá spolehlivost a trvanlivost krytu i při extrémních podmínkách.
  4. Nerezový upevňovací prvek: Každý kryt je vybaven nerezovým upevňovacím prvkem, což zvyšuje jeho odolnost vůči korozi a mechanickému opotřebení. To zajišťuje pevné a spolehlivé uchycení krytu na svodovou či vývodovou trubku.
  5. Garantovaná životnost: S garancí životnosti 30 let poskytujeme zákazníkům jistotu dlouhodobého a spolehlivého výkonu. Díky pečlivému zpracování a výběru materiálů jsou naše kryty svodových a vývodových trubek investicí do budoucnosti.
  6. UV stabilita: Tento výrobek je UV stabilní a garantujeme jeho UV stabilitu po dobu 10 let. Ke krytům svodových a vývodových trubek dodáváme také UV stabilní trubky.
Vlastnosti

Dvě velikosti:

  • Pro průměr trubek 50-63 mm: Ideální volba pro svodové a vývodové trubky s průměrem v rozmezí od 50 do 63 mm. Poskytuje efektivní ochranu a zabraňuje pronikání vody do elektrických zařízení.
  • Pro průměr trubek 75-90 mm: Navržen pro větší průměry trubek, konkrétně od 75 do 90 mm, tento kryt je ideální volbou pro širší spektrum aplikací, které vyžadují ochranu před povětrnostními vlivy a zatékáním vody.

 

Dvě velikosti:
Kontaktní údaje
Pro stažení dokumentů, prosím vyplňte své kontaktní údaje
close
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.