Kontaktujte nás
Close
Contact link
slider

Plastové kabelové žlaby ZEKAN

Zemní plastové kabelové žlaby ZEKAN byly vyvinuty jako náhrada za betonové žlaby a slouží k pokládce kabelů a kabelových chrániček do země, kde zajišťují ochranu před mechanickým poškozením. Mají široké pole použití v různých odvětvích průmyslu a stavebnictví, zejména však v energetice, telekomunikacích a výstavbě železničních koridorů.

Jejich konečné provedení, tvar a rozměry jsou výsledkem dlouhodobého vývoje a konzultací s montážními útvary firem, které tyto žlaby používají. Jejich předností je nízká váha, snadná manipulace a opracovatelnost běžnými nástroji na kov a dřevo. Jejich mechanická pevnost je srovnatelná s pevností žlabů betonových.

Jsou vyráběny extruzí, čímž je zajištěna kompaktnost výrobku a přesnost rozměrů (roztavený materiál protéká průběžně formou a je ochlazen v několika kalibrech v chladící jednotce). Vzhledem k nízké váze jsou podstatně úspornější náklady na dopravu, překládku a vykládku. Při použití těchto žlabů je umožněn opětovný přístup ke kabelovému vedení a jeho případné doplnění, opravu, nebo výměnu.

Ke kabelovým žlabům ZEKAN nabízíme doplňkový sortiment, které zajišťují flexibilitu a efektivitu při instalaci kabelových systémů. Mezi tento doplňkový sortiment patří spojky, které umožňují pevné a spolehlivé spojení jednotlivých dílů žlabů. Tvarovky poskytují různé úhly a směry pro vedení kabelů, čímž zvyšují přizpůsobivost systému. Ohyby, dostupné ve variantách dle požadavku odběratele, umožňují hladké a bezpečné zakřivení kabelových tras.

product
product
product
product
product
product
product
product
product
product
Kontaktní údaje
Pro stažení dokumentů, prosím vyplňte své kontaktní údaje
close
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.